ការឆ្លុះសួតដោយបំពង់ទន់ដោយប្រើ ថ្នាំសន្តំ ជាការថតឆ្លុះសួតដោយប្រើម៉ាស៊ីនប្រុងកូស្កូពីដោយការស៊កបំពង់តូចទន់ភា្ជប់ជាមួយពន្លឺនិងកាមេរ៉ាដែលមានគុណភាពខ្ពស់ក្នុងការដិតដាមរូបភាព ច្បាស់លាស់ វាយតម្លៃស្ថានភាពជម្ងឺបានត្រឹមត្រូវ ជាក់លាក់។សព្វថ្ងៃនេះការប្រើប្រាស់វិធីសាស្ត្រនេះកាន់តែទូលំទូលាយ វាមិនធ្វើអោយប៉ះពាល់ផ្លូវដង្ហើម។ក្រុមគ្រូពេទ្យប្រើប្រាស់វាដើម្បីតាមដាន វិភាគប្រព័ន្ធផ្លូវដង្ហើមដូចជាបំពង់ក បំពង់ខ្យល់ ទងសួត ទងសួតតូចៗ និងសួត...។អាចពិនិត្យវិនិច្ឆ័យមហារីកសួត រលាកសួត អាប់សែរសួត
អាចបន្ធូរភាពតឹងស្ទះបំពង់ខ្យល់ ជាពិសេសរកមូលហេតុដែលបង្កអោយពិបាកដកដង្ហើមនិងក្អករ៊ាំរ៉ៃជាដើម។

Visitors
    192 This Week