អ្នកជំងឺភេទស្រី កើតឆ្នំា 1978 គាត់មានអាការៈឈឺក្នុងពោះដោយពិបាកបត់ជើងធំ និងជើងតូចក្រោយពីបានជួបវេជ្ជបណ្ឌិតឯកទេស បាន ពិនិត្យ ធ្វើរោគវិនិច្ឆ័យរួចមក ឃើញថាអ្នកជំងឺមានដុំសាច់ក្នុងស្បូនចំនួនច្រើនមានទំាងទំហំតូចនិងធំ។មូលហេតុនេះហើយបណ្តាលអោយគាត់មានអាការៈដូចខាងលើ។ វេជ្ជបណ្ឌិតជំនាញសម្រេចធ្វើការវះកាត់ជូនអ្នកជំងឺប្រកបដោយជោគជ័យនិងសុវត្ថិភាព។បច្ចុប្បន្នអ្នកជំងឺកំពុងសម្រាកព្យាបាលនៅមន្ទីរពេទ្យជោរៃភ្នំពេញ។ដោយស្ថានភាពសុខភាពរបស់អ្នកជំងឺមានភាពធូរស្រាលនិងអាចត្រលប់ទៅផ្ទះវិញក្នុងពេលឆាប់ៗនេះ។
សម្រាប់បងប្អូនដែលមានអាការៈរៀបរាប់ដូចខាងលើសូមអញ្ជើញមកពិគ្រោះជាមួយវេជ្ជបណ្ឌិតឯកទេសរោគស្រ្តីនៅមន្ទីរពេទ្យជោរៃភ្នំពេញយើងខ្ញុំ។
សូមអរគុណ!
មន្ទីរពេទ្យជោរៃភ្នំពេញយើងខ្ញុំ សូមថ្លែងអំណរគុណយ៉ាងជ្រាលជ្រៅចំពោះអតិថិជនទាំងអស់ ដែលតែងតែទុកចិត្តនិងជឿជាក់លើរាល់សេវាកម្ម ពិនិត្យ ព្យាបាល វះកាត់ របស់មន្ទីរពេទ្យយើងខ្ញុំ ។សូមជូនពរ ពុកម៉ែបងប្អូនអោយមានសុខភាពល្អ សំណាងល្អគ្រប់ពេល។

Visitors
    231 This Week